Pitääkö sisustaa ?

En ole ollut koskaan kiinnostunut sisustamisesta niin että lukisin alan lehtiä, ja etsisin niistä jotain vinkkejä. Olen sisustanut omasta päästä siten mikä näyttää kivalta.

Meillä ei ole asunnossa mitään yhtenäistä linjaa, vaan kaikki huonekalut ovat sekalaista seurakuntaa. Vanhoja 60-70-luvun koriste-esineitä ja astioita on hyllyt väärällään. Tavaraa on paljon esillä.

Nyt herää sitten kysymys, että pitäisikö uudessa kodissa alkaa jotenkin sisustamaan erilailla ? Nykyaikaisesti, minimalisoida tavaran määrä.

Nyt olen jo vilkaissut sisustuslehtiä, ja ihmetellyt valkoisiksi sisustettuja asuntoja. Kaikki on niin valkoista että tuskin kuvasta erottuu. Muodissa nyt ?

Ei, koti tulee Meille asuttavaksi ja sisustus pysyy sellaisena kun se omissa käsissä muotoutuu, ilman sisustuslehtien unelmakoteja. Värejä meille kyllä tulee niin paljon kuin toiselle osapuolelle käy. Yritän makuuhuoneeseen retrotapettiakin tyrkyttää…

MUTTA jotain vinkkejä on kuitenkin pakko etsiä jostain muusta kuin omasta päästä. Nimittäin keittiökalusteiden ja kylppärin/WC:n laattojen värityksiä. Yleiskuvasta näkee niin paljon paremmin koko tilan kuin luettelosta, jossa kukin väri on vieri vieressä vain yhtenä täplänä.

Netissä esim. Asuntomessujen Ideagalleria on hyvä paikka etsiä pikkuvinkkejä.

Muokattu 8.5.
Kastellilla on Suunnittelupeli, jossa voi kokeilla esimerkkivalintoja eri väreistä. Tämä on oikein hyvä apuväline !

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s