Korjattuja luonnoksia

Talotehtaan sekoiluhässäkkä korjattiin kiitettävän nopeasti ja parin tunnin päästä oli jo uudet luonnokset sähköpostissa.

Autokatos tulee nyt sitten saman katon alle kuin talo. Tämä oli ensimmäinen versio, joka hylättiin siksi kun yläkerran ullakkotilasta joutuu jättämään ikkunan pois. Sitten talotehdas tarjosi toista versiota ja me kolmatta. Kakkosversiosta (lapekattoinen) ei tykätty ollenkaan, ja meidän versiota (matala harjakatto) ei nyt sitten hyväksytäkään, vaikka ensin niin sanottiin.

No ei se mitään, nyt tuleva katos on ok, vaikkakin ikkuna jää pois. Hyvää tässä on se että varastotilaa saa kattotuolien päälle; suksia, potkukelkkaa ym. talvivälineitä.

Nyt kaikki rakennuspiirustukset autotallia myöten ovat tarkastettavina rakennusvalvonnassa. Kovasti odotellaan että mikä on tuomio, hyväksytäänkö, vai pitääkö jotain vielä muuttaa/tarkentaa.

Onko autotallista ollut puhetta ? Se tulee Kymppitalleilta räätälöitynä. Talliin tuli pituutta lisää 3,6m ja sisäänkäyntiovi siirtyi toiseen päätyyn. Elementtitoimitus ja pystytetään itse.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s