Työmaa-aikainen jätehuolto

Raksalla pitää olla järjestettynä asianmukainen jätteiden lajittelu. Miten olette järjestäneet asian ? Millaiset keräysastiat/lavat, omat/vuokratut ?

Katsottiin vähän mallia naapureista ja siellä oli mm. tehty itse puusta ja eurolavoista kehikot. Samaa kokeilemme nyt alkuun ja lisäksi keräystä peräkärryyn.

Tänään kävimme valitsemassa laattoja paikallisessa Värisilmässä. Seinälaatat löytyi todella helposti mutta lattialaatat ei vielä. Ei ollut ihan sellaista tummaa sävyä kuin olisin siltä seisomalta halunnut. Emme käytä sisustussuunnittelijaa, koska talon värimaailma on itselle jo ihan selvä. Tiedetään mitä halutaan.

Kaivurikuskin ihmeelliset seikkailut jatkuvat…kerron tarkemmin kun nyt ensin nähdään, että tuleeko se huomennakaan töihin !

4 kommenttia artikkelissa “Työmaa-aikainen jätehuolto

  1. Me ollaan kanssa mietiskelty tuota jätehuoltoa. Jätteet olisi tarkoitus viedä itse, kun jäteasema sattuu olemaan muutaman kilometrin päässä ja peräkärry & pakettiauto löytyy omasta takaa. Mutta millä ne saisi helpoiten kerättyä & lajiteltua siten että sekajätetä tulisi mahdollisimman vähän? Tai itsehän ne on helppo lajitella, mutta jonkinlaiset helppokäyttöiset keräysastiat pitäisi ”vieraita” varten olla.

  2. Nyt pistitkin pahan, enpä ole tullut ajatelleeksi sen syvällisemmin tätä lajittelu asiaa. Kiitos vaan taas muistutuksesta! 🙂

    Peräkärryllä me ajateltiin viedä kaatopaikkakuormat, mutta se lajittelu on tosi tärkeää jos haluaa säästää kuluissa. Kuusakoskelta löytyisi raksasäkki-palvelu, se voisi olla kätevä jätteelle jota tulee paljon. Varmaankin isoja muovilaatikoita ja säkkejä ajankohtaiselle jätteelle ja hyvät ohje laput timpureille?

    • Rakennusporukalle on sanottu (talotehtaan toimesta) että roskat pitää kerätä niille osoitettuihin paikkoihin. Katsotaan nyt miten toimii…kyllähän sitä varmasti pitää joka ilta käydä itse siivoilemassa ja tarkistamassa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s