Valmista !

Palataan ensin viikonlopun ahdistaviin tunnelmiin…meillähän oli täytöt vielä ihan kesken.

Perjantaina siis kaivurikuski ilmoitti olevansa kipeä, ja mies kyseli firmasta toista tyyppiä tilalle. Ei saatu. Sitten yllättäen iltapäivällä tämä kipeä kuski ilmestyikin työmaalle kolmeksi vartiksi töihin. Samalla tuotiin sepelikuormat valmiiksi seuraavalle päivälle, koska lauantaina niitä ei olisi saanut.

Perjantaina myöhään illalla tuli kuskilta viesti, että ei tulekaan lauantaina töihin, ”kipeys” jatkuu. Lupasi tulla sunnuntaina.

Mies meni sitten sunnuntaina työmaalle odottelemaan, odotti tunnin jos toisenkin ja teki omia puuhasteluja. Kuski kun ei ollut ilmoittanut mitään, niin totta hitossa luulimme sen tulevan. Mies sitten kyselemään että jokos tulet ? Vastaus oli että ”maanantaina tulen ja tehdään sitten homma loppuun.”

Plääh. Että otti aivoon tuollainen tyyppi ! Jos se ei olisi maanantainakaan tullut, niin ei olisi tarvinut enää tullakaan, olis saanut hakea kaivurinsa pois.

Mutta nyt kaikki hyvin, valmista tuli maanantain aikana, eli jonkun lupauksensa kuskikin pystyi pitämään.

TALOPAKETTI tulee huomenna !
Muuta rakennustavaraa onkin tullut lähes joka päivä, eilen tuli ovet ja ikkunatkin jo. Yritän päästä tontille päivällä, jos sattuisin pongaamaan tuon talopaketin tulemisen.

Tästä se lähtee !

polya

Perustava kävi vielä illalla hiomassa sokkelista rosoisuudet pois. (Poika 7v. innostui tontilla kuvailemaan ja hyviäkin otoksia tuli, kuten tämä.)

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s