Sisustettu on

Sisustusmateriaalit on nyt valittu, asiaa tuli aika paljon pohdittua ja osa valinnosta selvisi heti, ja toiset vasta juuri ennen valintalomakkeen palautusta.

Värit ym. on mietitty itekseen, mutta Värisilmän myyjältä sain paljon hyviä vinkkejä jotka vaikuttivat jonkin verran valintoihin. Jos olisin mennyt tunteella niin värejä olisi tullut enemmän, mutta tämä sisustus on tehty enemmän järjellä. Tietyistä värivalinnoista jouduin siis järkisyistä luopumaan. Väri-iloittelua on tulossa sitten niillä helpommin vaihdettavilla jutuilla, tekstiileillä ja tavaroilla. Osa lukijoista tietäneekin että olen retron ystävä…

Yksi oli kuitenkin varma, harmaata en halua mihinkään. Mutta niin vain joutui tästäkin pikkaisen lipsumaan, sillä eteiseen tulee kuitenkin harmaa laattalattia. (Värivaihtoehdot olivat musta, harmaa tai beige.)

gris

Francesco Gris 33,3×33,3

 

Eteinen ja keittiö ovat kokonaan valkoisia, seinissä Tikkurilan valkoinen maali Paperi ja välitilalaattana keittiössä kiiltävä 10x30cm.

 

vaalea

nro. 37710

Tapetit ovat Borosan EasyUp14 mallistosta. Olohuoneen seinät maalattu valkoisella Paperilla, paitsi ovelliset päätyseinät tapetein isolla vaalealla kukkakuviolla jossa hiukan hopeaa.

 

37724_w1

nro. 37724

37740_w1

nro. 37740

 

 

 

 

 

Työhuoneeseen tulee kahta tapettia, yhdelle seinälle vihertävä graafinen kuvio ja muut seinät saman sävyn raitatapetilla.  Raitatapetilla tapetoidaan myös vaatehuone.

 

IMG_3699copy

nro. 37717

Makuuhuoneen tehosteseinänä on vihertävä lintupuu -tapetti, muut seinät maalattuna värillä Y384 Kuohu.

 

lippuha

nro. 2968

Pojan huoneeseen tulee ainoa pintamateriaalien lisähintainen juttu, USA henkinen tehostetapetti on Marstrand mallistosta. Muut seinät maalataan maalilla F351 Kaiku. Väristä en ole ihan 100% varma osuiko nappiin, riippuu niin paljon huoneen valoisuudesta, mutta otettiin riski.  (Muoks* Tapetti yhdelle seinälle tuli maksamaan n. 57eur.)

 

WC, pesuhuone ja KHH tulee väriparilla musta ja valkoinen.

Pesuhuoneen seiniin valkoinen hennosti raidoitettu laatta Jade 20×50 ja suihkun taakse kaksi riviä saman sarjan mustaa laattaa.

Pesuhuoneen/KHH:n lattiaan Dakar Nero 10×10, kiven pintaa muistuttava laatta jossa valossa välkehtiviä hippuja.

dakar

Dakar Nero 10×10

 

”Kivimäisyys” jatkuu KHH:n pöytätasossa, siihen tulee sävy mustakivi kiiltävä. Välitilaan ei tule laattaa, vaan hankimme siihen itse lasin.

 

graphite

Domenico Graphite 20×50

WC:n kalusteseinä laatoitetaan (lisähintatyönä) tummalla struktuuripintaisella Domenico 20×50 laatalla ja muut seinät valkoisella saman sarjan laatalla. Lattiaan Casablanca Nero 10×10, joka on tasavärinen tumma laatta.

 

laudat

Tammilankku valkaistu ja tammi Country

Lattian sävyksi oli pitkään suosikkina tammi Country, mutta totesimme sen loppupelissä liian tummaksi (ja punertavaksi) ja valitsimme valkaistun tammilankun. Jalkalistan väri on seinien mukaan, eli valkoinen.

Kiintokalusteiden värit ja tyylit päätetään noin kuukauden päästä, mutta ovat toki jo selvillä kun kokonaisuutenahan tämä juttu pitää miettiä.

Talossa on ollut huiske päällä koko viikon, tehty paljon katosta lattiaan, laitan raporttia viikonlopulla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s