Virkistävä keskustelu

Talotehtaan työmaapäällikkö tuli tänään käymään ja koska mies on työreissussa, pääsin tenttaamaan bossia ihan yksinäni. Vain kerran aiemmin on mieskin hänet tavannut, aloituskokouksessa.

Sainhan kertoa kaikki huolet ja murheet ja muutenkin käydä lävitse asioita joita tässä loppumetreillä vielä on tulossa. Oli oikein hyvä rakentava keskustelu monesta asiasta. Näillä näkymin talo alkaa ensi viikosta lähtien valmistumaan lopulta ulkopuoleltakin. Puuttuu vielä paljon ulkopaneeleita, ikkunalistoja, nurkkalaudat, terassien katoista alakatteet, autokatoksen kaiteet, vesirännit, lumiesteet ym ym.

Sisällä talossa on nyt vesieristeet kosteisiin tiloihin laitettu ja huomenna meidän oma työnjohtaja tulee vielä tarkastamaan ne. Laatoittajan kanssa pitäisi käydä läpi laattajakoa että mistä kohti lähdetään etenemään kokonaisella laatalla jne. En ole kyllä ajatellut asiaa ollenkaan, kuvittelin että laatoittaja katsoo sen miten parhaaksi näkee. Viikon päästä to tai pe laatoitus on valmis.

2 kommenttia artikkelissa “Virkistävä keskustelu

    • Juu, kosteusmittaus oli tehty, sen enempää ei ollut puhetta asiasta kuin että kuivaa oli. Hiominen oli siistiä hommaa, sellaisella imurisysteemillä kun hioi. Mitään näkyvää pölyä ei pintaan jäänyt. Kippasi fiksusti pölyt sitten tuonne pihalle hankeen vielä ettei alkanut sisällä tyhjentämään roskikseen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s