Kalusteita, jes !

No tulihan ne kalusteet jo tänään, ja iltaan mennessä oli paljon jo ehditty asentaakin. Ihana asentaja soitteli päivällä ja tarkisti miten päin keittiön allas sijoitetaan, puolikas oikealle vai vasemmalle. Olisi mennyt väärin jos olisi laittanut niin kuin piirroksissa. Hyvä huomio ja pointsit.
Heppu oli juuri lähdössä paikalliseen motelliin yöunille kun tulimme talolle. Ehdimme käydä pikaisesti tärkeät jutut läpi, meille kun mm. ei tule keittiön kaapistojen eteen jalkalistoja, jolloin tässä vaiheessa sokkelit jätetään asentamatta. Keskiviikkona vielä uusi tapaaminen kun katsomme vetimien paikat.

Nyt alkoivat ne viimeiset hektiset viikot, ei tarvi enää ihmea.tellä, vaan edistymistä on joka päivä ja vauhdilla. Aivan mahtavaa.

heittio

Keittiön kaapistojen runkosävynä on tumma pähkinä ja pöytätason väri on Luumupuu.

listat

Tänään tuli myös listat sekä pääovi, mutta se oli kärsinyt kuljetuksessa niin että menee vaihtoon. Naarmuinen.

4 kommenttia artikkelissa “Kalusteita, jes !

  1. Äääk, miten lähellä loppua jo olette! Varmasti kutkuttaa jo muutot ja muut! Tuliko kalusteasentaja kalusteiden kanssa ja oliko kaapit ihan palasina? Sillä kyselen, että tietää raivata riittävästi tilaa asentajalle.

    • Kalusteasentaja tuli kalusteiden kanssa kyllä niin että kalusteet rekalla ja asentaja omalla autolla. Yhdessä rekkakuskin kanssa kantoivat sisälle, pari tuntia kuulema meni kantamisessa ! Kaapit osa ihan levyinä ja osa jo valmiina.

  2. Löysin tämän kuvan blogisi kun selasin blogeja haaveillessa omasta talosta. Saanko kysyä millasella budjetilla talia rakenttatte? Itseäkin houkuttais ostaa talo ”lähes valmiina”. Onko teillä erikseen pääsuunnittelija ja rakennusmestari/työmaavalvoja ? 😊 jatkan blogisi seuraamista

    • Talomallin hinta 178 805 €, mutta meillä on tehty lisäyksiä pohjaan, mm. autokatos joka nostaa hintaa. Pääsuunnittelija on talotehtaan puolesta ja rakennusmestari on palkattu itse.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s