Kolhuja siellä kolhuja täällä

Kiersimme eilen työpäällikön kanssa taloa lähes kolme tuntia, eli tuosta voi jo päätellä että huomautettavaa oli aika paljon. Vahinkoja sattuu ja niitä tulee pakostakin, mutta meidän kohdalle on nyt osunut tavallista enemmän huonoa tuuria.

Talossa on mm. väärinpäin asennettuja sokkeleita, kolhuja naarmuja hakkaumia seinissä ja kaapistojen ovissa, naarmutettua tapettia (tapetti joudutaan vaihtamaan) ja rikottu pari lattialaattaa.
Tämä laattajuttu harmittaa meitä eniten. Nyt ensin rikkoontuneita kohtia yritetään paikkailla ja katsotaan miltä se näyttää. Mikäli se ei meitä tyydytä niin sitten laatat pitää vaihtaa. Siinä on vaan taas omat riskinsä kun aletaan irroittelemaan laattoja vesieristetystä lattiasta.

Ulkoa tuli esille sellainen uusi asia että terassit ovat keskeneräisiä, alimmat laudat puuttuu kaikista. Sitten on näitä jo tiedossa olevia juttuja, koristelistojen puuttumista yms. Pitkitys johtuu siitä että tarvittavaa puutavaraa ei ole saatu tontille.

Eli hommaa on. Voipi olla että talo ei olekaan ihan tiptop vielä ensi viikolla. Talotehtaan lopputarkastus menee sitä seuraavalle viikolle eli vko 10. En pääse myöskään tekemään loppusiivousta koska ensi viikolla sisällä sahaillaan ja pöllytellään vielä puruja.

No tänään nyt asiat pikkaisen menee eteenpäin kun maalari lupasi tulla kittaamaan ja maalaamaan seiniä, sekä vaihtamaan tuon tapetin. Tietysti juuri sitä tapettia ei enää ollut riittävästi, mutta onneksi tähän hätään paikallisesta Värisilmästä löytyi tapettia samalla eränumerolla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s