Vanhaa pihalle

Muuttoon valmistautumisen ensimmäinen vaihe on käsillä.
Tällä viikolla ollaan myyty pois sellaisia huonekaluja ja tavaroita joita emme enää halua uuteen asuntoon. Meillä tulee olemaan vähän huonekaluja (avaruus on pop), vaikka muutamme isompaan niin siellä on vähemmän huonekaluja kuin tässä pienemmässä.
Mukavastihan sitä on ihmisiä käynyt tavaroita noukkimassa. Uuden kodin ovat saaneet jo mm. silityslauta, matto, pari lipastoa, kirjahylly. Kaikkea en ole vielä voinut laittaa myyntiin kun niille on käyttöä viimeiseen asti, kuten pojan jatkettava sänky. Myyntikanavana hyväksi todettu tori.fi. Jotain uuttakin tulee sitten tilalle, mutta aika vähällä päästään.

Tuleva viikko onkin hiihtolomaviikko ja pakkailemme sekä järjestelemme muuttoa. Mukaan mahtuu myös pientä lomailua ja shoppailua Ikeassa.
Muuttotarkastusta olemme ajatelleet tilattavaksi loppuviikolle 10.

TALOSSA viimeistellään h-i-t-a-a-l-l-a vauhdilla…maalaus kestää ja kestää. Ripeä laattamies sen sijaan kävi lauantaina ja totesi ettei rikkinäisiä lattialaattoja kannata paikkailla, vaan ne vaihdetaan uusiin. Meille se oli helpotus, koska näin alunperin halusimmekin.

Nyt vaan kaikki ulokkeet ristissä että siellä ei enää kukaan kolhi mitään tällä viimeisellä viikolla! Ja varsinkaan riko laattoja 😉

 

2 kommenttia artikkelissa “Vanhaa pihalle

  1. Ihana vaihe, kutkuttavaa odotusta. Meillä projekti alkamassa, kunhan vanha on pois alta. Suunnitelmat ja tontti valmiina ja sormet syyhyää 😉 Oletteko pystyneet hahmottamaan kuinka hyvin budjetti tulee pitämään?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s