Tuolien uusi ilme

Ruokailuryhmä on vielä niin hyvässä kunnossa puuosilta ettei alettu uutta hankkimaan. Keittiön värityskin suunniteltiin ruokailuryhmälle sopivaksi.
Vain tuolien kukertavan punaiset kangaspäälliset oli jo niin 90-lukua, että ne vaihdettiin rauhallisempiin harmahtaviin. Kuudelle tuolille uusi ilme kymmenellä eurolla (huonekalukangas 6,90eur/m), ihan kohtuullinen hinta.

IMG_4550copyIMG_4553copy

(P.S. Saumajutussa ratkaisu oli se että Cillit bang oli sopimaton kyseiselle saumalle, ja minun olisi se pitänyt tajuta. On aika erikoista ettei kylpyhuoneen laatoille tarkoitettua pesuainetta saa mennä saumoille… Miten peset laatat jos ainetta ei saa mennä saumoille…Eipä oltais tummia saumoja todellakaan otettu jos tämän olisi tiennyt. Varmaankin otetaan vanhat saumat pois ja laitetaan valkoiset tilalle, pakkohan niitä on voida pestä kunnolla.) Muoks* Asian ratkaisin lopulta niin että laitoin pesuainetta raakana saumoille, jolloin sain saumat kauttaaltaan vaalenemaan. Ovat nyt siedettävämmät kuin läikikkäinä, eiköhän noihin silmä totu.

3 kommenttia artikkelissa “Tuolien uusi ilme

  1. Meillekin laitettiin tummat saumat, mutta ollaan pesty laattoja vaan etikka & astianpesuaine -yhdistelmällä pesuhuoneessa. Ei ole tullut jälkiä saumoihin ainakaan vielä, toivottavasti ei tulekaan. Tuo etikka & astianpesuaine -liuos on muutenkin aika hyvä yhdistelmä laattojen pesuun.

    Itse en suurin surminkaan laittaisi valkoisia saumoja. Vanhempien vuonna 2008 valmistuneessa kerrostaloasunnossa on valkoiset – tai siis oli – saumat. Ovat nyt 2015 tosi ruman näköiset, eikä kiinnosta ruveta hinkkaamaan.

  2. Itse olen huomannut, että aika monen ns. kuluttajatuotteeksi tarkoitetun puhdistusaineen taustateksteissä sanotaan, että ei sovi raakana laatansaumoille. Samaten on kyllä ns. ammattilaistuotteiden kohdallakin, joita itse käytän – vaikka en ammattilainen olekaan. Lisäksi saumojahan ei saa hangata juuriharjalla tai vastavalla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s