Suomen kaunein talo

Nyt on tulossa kilpailu Suomen kauneimmasta Sievitalosta.
Omasta torpasta pitäisi räpsiä kuvia ja sitten tuomaristo valitsee ”kauneimmat” jatkoon ja yleisöäänestykseen. Ammattikuvaaja tulee ottamaan kilpailukuvat ja videon mikäli ehdokkaaksi pääsee.

Kiva kilpailu, ja hetken mietin osallistumista, mutta sitten into lopahti tähän sääntöpykälään: Osallistujien lähettämiä kuvia voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin.

Toisaalta talomme ei ole mikään ajan tuotos sisustuksellisesti, kun ei vastaa nykytrendiä. Mut erilaisuus voisi olla valttikin…hmm…Millaista sitten hakevat, toivottavasti mukaan pääsee myös muita kuin ihan valkoisia/harmaita koteja. Pihakaan ei meillä ole edustavimmasta päästä kun ei ole valmis. Mielenkiinnolla jään odottelemaan muiden taloja!

Lisäinfoa täältä.

bird3

Jotakin meiltä…

 

3 kommenttia artikkelissa “Suomen kaunein talo

  1. Hieno vilaus teidän kodista, kivat värit. Vähän salaa täällä odotellutkin jotain vilautuksia sisustuksesta 🙂

  2. Minusta värikkäitä, omia (tai suunnittelijan kanssa mietittyjä) sisustuksia on juuri virkistävää nähdä. Valkoista, mustaa ja harmaata tulee joka tuutista, eikä koteja erota toisistaan edes huonekaluista, matoista, valaisimista tai lattioista. On tylsää kun kodit ovat samasta muotista tehtyjä ja seuraavat tiukasti trendejä. Ne ovat harvoin omistajansa näköisiä.

    • Olen samaa mieltä. On meilläkin sitä valkoista, mutta ei niin että hallitsisi koko taloa. Ja valkoinen valikoitui valoa tuovan ominaisuutensa takia, ei siksi että se olisi jotenkin hot.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s